Hüseyin Eroğlu: Zaman birlik olma zamanı

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Kardeş iki kulübün dayanışması çok önemli. Şu an birlik, beraberlik, dostluk zamanı. Birbirimize destek olma zamanı' dedi

"ŞU AN BİRLİK, BERABERLİK, DOSTLUK ZAMANI”

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve Orduspor 1967 Teknik Direktörü Cahit Erçevik, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında dostluk mesajları verdi. Kardeş iki kulübün dayanışma içerisinde olmasının çok değerli olduğunu vurgulayan Hüseyin Eroğlu, “Şu an birlik, beraberlik, dostluk zamanı. Birbirimize destek olma zamanı. Bizi böyle bir maça davet ettikleri için kulüp yönetimine çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

“İKİ KARDEŞ ŞEHİR TAKIMININ, DEPREMZEDELER İÇİN DOSTÇA BİR MAÇ”

Orduspor 1967 Teknik Direktörü Cahit Erçevik ise iki kardeş şehir takımının, depremzedeler için dostça bir maç yaptığını söyledi. Bu tarz maçlarda skorun önemli olmadığını ifade eden Cahit Erçevik, “İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Gerçekten üst düzey bir mücadele sergilediler. Bu anlamlı organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu kötü ve sıkıntılı günleri el ele vererek atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Davut AKTAŞ