Hüsnü Şenlendirici: AK Parti'den Aday Gösterildim Ama Parti Üyesi Değilim

TAKİP ET

Klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, AK Parti tarafından Bergama Belediye Meclis Üyeliği için aday gösterildiğini ancak herhangi bir siyasi parti üyeliğinin bulunmadığını belirtti. Şenlendirici, belediye başkanı kontenjanından aday gösterildiğini ve kültür-sanat faaliyetlerine katkıda bulunmayı amaçladığını ifade etti.

Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Bergama Belediye Meclis Üyeliği için Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından aday gösterildiğini ancak herhangi bir siyasi partiye üye olmadığını açıkladı. Şenlendirici, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, AKP'den değil belediye başkanı kontenjanından aday gösterildiğini belirtti.

Açıklamasında Şenlendirici, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sadık Doğruer'in ricası üzerine aday gösterildiğini ve kültür-sanat faaliyetlerine katkı sağlamayı amaçladığını ifade etti. Kendisinin siyasi parti üyeliği bulunmadığını vurgulayan Şenlendirici, adaylığını memleketi Bergama'ya hizmet amacıyla kabul ettiğini belirtti.

"Ben de bu 'Başkan Kontenjanı Meclis Üyeliği Adaylık Teklifini', doğup büyüdüğüm Bergama'ya faydalı olmak adına, bir nevi 'Kültür Sanat ve Müzik Elçisi' olma misyonu ile kabul ettim." diyen Şenlendirici, kültür ve sanatın ayrıştırıcı değil, bütünleştirici kavramlar olduğunu belirtti. Memleketi Bergama'nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla adaylık teklifini değerlendirdiğini belirten Şenlendirici, siyasi çekişmelere odaklanmanın doğru olmadığını ifade etti.

hüsnü şenlendirici ak parti aday