İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Broşür Dağıtan Bir Partiliye Saldırı Gerçekleşti

TAKİP ET

İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtan bir partiliye yapılan saldırıya ilişkin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'dan açıklama geldi.

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinin broşürünü dağıtan bir kişinin darbedildiğini bildirdi ve şu ifadeleri kullandı:

"Teşkilatımızın emektarlarından Ramazan amcamıza geçmiş olsun. Kendilerinden başka kimseye tahammülü olmayan bu zihniyeti kınıyorum. Provokasyonlara gelmeyeceğiz. Kendi yolumuzda yürüyeceğiz. Kazanacağız, İstanbul kazanacak."

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi de konuyla ilgili açıklamasında, "Ramazan amcamıza, teşkilatımıza geçmiş olsun. Biz kendi yolumuzdan yürümeye devam edeceğiz. Kardeşçe, huzurla yaşanacak bir Maltepe için daha çok koşacağız, daha çok çalışacağız." şeklinde konuştu.

Yaşanan bu olay, seçim atmosferindeki gerginliği gözler önüne sererken, AK Parti yetkilileri saldırıyı kınayarak provokasyonlara karşı duracaklarını vurguladılar.