İBB Başkan Adayı Murat Kurum: "Tüm Vatandaşlarımızın Oylarını Kullanmalarını ve Sandıklarına Sahip Çıkmalarını İstiyorum"

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'deki İmece İlkokulu'nda oyunu kullanan Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, kalabalık nedeniyle okuldan dışarı çıkmakta zorluk yaşadı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kurum, "Ben buradan tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını, sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum. Gitsinler oylarını kullanıp kullandıkları oylara, sandıklara sahip çıksınlar" dedi.

İstanbul'daki İmece İlkokulu'nda oyunu kullanan Murat Kurum, alkışlarla karşılandı ve vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Sandık görevlileriyle tek tek tokalaşan Kurum, eşi ve oğluyla birlikte kimlik kontrollerini gerçekleştirdi.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kurum, "31 Mart'ta güneş doğacak. Bugün bütün İstanbullularla bu bayramı inşallah kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını, sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum.

Halkımıza, teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, Cumhurbaşkanımıza, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise aziz milletimize ediyorum" şeklinde konuştu.

istanbul Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum Tüm Vatandaşlarımızın Oylarını Kullanmalarını ve Sandıklarına Sahip Çıkmalarını İstiyorum İstanbuldaki İmece İlkokulu samsun haber yerel seçim gündem haber