İbrahim Çelikkol, Gaddar Dizisinin Kadrosuna Katıldı

TAKİP ET

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Gaddar dizisinin kadrosuna dahil oldu. Çelikkol'un diziye katılmasıyla birlikte, Gaddar setinden ilk kareler ve fragmanı da izleyicilerle paylaşıldı.

NOW TV'de yayınlanan ve başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı Gaddar dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Son olarak, başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'un diziye katıldığı duyuruldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çelikkol, Gaddar'da yeraltı dünyasının acımasız ismi Zakkum Kardeşler'in büyük ağabeyi Korkut karakterini canlandıracak. Korkut karakteri, yüzü asla gülmeyen ve kardeşlerine bağlılığıyla bilinen bir karakter olarak dizinin dengelerini değiştirecek.

Gaddar dizisinin konusu ise, uzun süren askerlik görevinden dönen Dağhan'ın (Çağatay Ulusoy) hayatının bıraktığı gibi olmadığını keşfetmesiyle başlıyor. Sevdiği kızın ani ayrılığı ve kardeşinin karanlık dünyaya düşmesiyle Dağhan'ın hayatı tamamen değişir. Dizi, Dağhan'ın gaddara dönüşüm hikayesini ele alıyor.

ünlü oyuncu ibrahim çelikkol gaddar dizisi gaddar dizisi kadrosu ünlü oyuncu çağatay ulusoy baş rol magazin dizi yerli dizi samsun haber gündem haber