Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik halkının sıcak sevgisiyle karşılanmaya devam ediyor. Sahada hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Başkan Sandıkçı, ilçeye kazandırılacak projeleri hemşehrileriyle paylaşırken, birlik ve beraberlik mesajları veriyor. 31 Mart akşamını bayrama dönüştürme sözü veren Başkan Sandıkçı, Canik'in geleceğine yatırımlarla değer katacağını vurguluyor.

Canik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Sandıkçı, Canik ilçesinde sık sık ziyaretler gerçekleştirerek, halkla buluşmaya ve onların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Son olarak, Canik Cengiz Topel Caddesi'nde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Sandıkçı, ilçeye kazandırılacak projeleri anlatarak, halkın destek ve dualarını aldı.

Esnaflar ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan İbrahim Sandıkçı, yaptığı açıklamalarda ilçede birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Sandıkçı, Canik'in her köşesinde gerçekleştirilen yatırımların ilçenin çehresini değiştirdiğine dikkat çekti.

Sandıkçı, belediye başkanlığı görevindeki 5 yıl boyunca gerçekleştirilen projelerle ilçeye değer kattıklarını ifade ederek, halkla birlikte her zaman çalıştıklarını ve bu birlikteliği önemsediklerini belirtti. İlçede gerçekleştirilen tüm çalışmaların halkın katılımı ve desteğiyle gerçekleştiğine dikkat çeken Başkan Sandıkçı, yeni projeler ve yatırımlarla Canik'i daha ileriye taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Sandıkçı, 31 Mart seçimlerinin ardından ilçeyi bayrama dönüştüreceklerini ve Canik'in değerine değer katacaklarını belirterek, gelecek dönem için planladıkları projeleri ve yatırımları da kamuoyuyla paylaştı.

İbrahim Sandıkçı'ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, Canik Belediyesi Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Bu birlik ve beraberlik, Canik'in geleceği için umut vaat ediyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Samsun samsun haber AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay