İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Ziyaret

TAKİP ET

Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı liderliğinde Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. Ziyarette, emniyet yetkilileri başarılarını paylaşırken, Başkan İkiz de memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaret, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'in makamında gerçekleşti. Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri İsmail Baltacı ve Polis Merkezi Amiri Taha Kayalarlı'nın katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Başkan İkiz'e başarılar dileyerek tebrikler iletildi.

Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, ziyaret sırasında şunları dile getirdi: "Havza'nın asayiş ve trafik konularında bize her zaman destek olan Havza Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz'i tebrik ediyorum. İnşallah, birlikte çalışarak ilçemize daha iyi hizmetler sunacağız."

Başkan Murat İkiz ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: "İlçemizin asayiş ve trafik konularında önemli hizmetler veren İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de işbirliği içinde olacağız."

Ziyarette, Havza Belediye Meclis Üyesi Ömür Gül de hazır bulundu.