İlhan Öksüz: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz Kutlu Olsun

TAKİP ET

Yeni Sendika İl Başkanı İlhan Öksüz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Öksüz, Yeni Sendika olarak sağlık ve sosyal hizmet sektöründe çalışanların haklarını korumak için mücadele ettiklerini belirtti.

Öksüz, açıklamasında sağlık ve sosyal hizmet sektöründe çalışma barışının sağlandığı, mesleki saygınlığın artırıldığı, mobbinge karşı etkin mücadelelerin yapıldığı, huzurlu işyeri ortamlarının oluşturulduğu, hak edenlerin kariyer basamaklarını hızla çıkabildiği, hak, hukuk, adalet, liyakat ve ehliyet kavramlarının karşılığının bulunduğu ve yöneticilerin çalışanları asla örseleyemediği bir çalışma hayatı için mücadele ettiklerini ifade etti.

Yeni Sendika olarak bıkmadan, yılmadan ve usanmadan niyetlerini anlattıklarını, ideallerini paylaştıklarını ve sendikal anlayışlarının farkını ortaya koyduklarını dile getiren Öksüz, sendikal birikimlerini ve tecrübelerini yenilikçi çalışmalarla zenginleştirdiklerini belirtti.

Öksüz, sağlık ve sosyal hizmet sektöründe çalışanların hak arama mücadelesinde yenilikçi fikirlerin sesi olmak için birlikte yürümeye çağırdı. "Sen varsan daha güçlüyüz" diyen Öksüz, Yeni Sendika'nın dalga dalga büyümeye, gönüllere girmeye devam ettiğini vurguladı.

Son olarak Öksüz, sağlık ve sosyal hizmet sektöründe çalışanların emeğinin ve haklarının her zaman yanlarında olduğunu belirterek, Yeni Sendika olarak çalışanların yanında olduklarını ve mücadelelerini desteklediklerini ifade etti.


İlhan ÖKSÜZ  Samsun Şube Başkanı