İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş: Yap-boz istemiyoruz

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, bu yıl içerisinde 17,6 ton sıcak asfalt serimini tamamladıklarını belirterek, "Özellikle halkımızın yoğun olarak kullandığı, aşırı hasarlı yollara öncelik veriyoruz. Yap-boz gibi bir sistem oluşmasını istemiyoruz "dedi. 

Samsun'un İlkadım ilçesinde yeni açılan projeli yolların asfalt çalışmasını altyapıyla ilgili çalışmalar biter bitmez yaptıklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, su, elektrik, doğalgaz, internet gibi çalışmalar nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan sokaklarda da sıcak asfalt ve yama çalışmalarının devam ettiği bilgisini verdi. 

ÇALIŞMALAR PROGRAMLI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR 

Bu yıl içerisinde 17,6 ton sıcak asfalt serimini tamamladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Belli bir program dahilinde ve öncelik sırasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle halkımızın yoğun olarak kullandığı, aşırı hasarlı yollara öncelik veriyoruz. Yap-boz gibi bir sistem oluşmasını istemiyoruz. Bugün asfalt döktük, birkaç ay sonra bu asfalt sökülürse olmaz. Hem belediyenin hemde halkın parasını boşa harcayarak vatandaşımızı mağdur etmiş oluruz. Onun için asfalt çalışmalarını programlı şekilde yapıyoruz. Bir sokakta altyapı çalışmaları tamamlanmışsa asfaltını tamamlıyoruz. Vatandaşlarımızdan, muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor, programa alınıyor "dedi.  Nazım AKPINAR