İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: "Önümüzdeki 5 Yılda Çok Önemli Projelere İmza Atacağız"

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, mazbatasını alarak yaptığı açıklamada, yeni görev dönemlerinde önemli hizmet ve projelere odaklanacaklarını belirtti.

Cumhur İttifakı AK Parti'den İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz, mazbatasını almak için Samsun Adliyesi'ne geldi. Mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, 105 gün süren bir kampanya yürüttüklerini ve tüm destek verenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Başkan Kurnaz, İlkadım'ı geçmiş yıllardaki hizmet eksikliklerini telafi edeceklerini ve önümüzdeki 5 yılda hızlı bir şekilde hizmetler sunacaklarını söyledi. Ayrıca, meclis çoğunluğunun kendilerinde olması ve Büyükşehir Belediyesi'nin de AK Parti'den olmasıyla çalışmalarının daha koordineli ve hızlı olacağını belirtti.

Önümüzdeki dönemde çok önemli hizmet ve projelere imza atacaklarını vurgulayan Başkan Kurnaz, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Son olarak, kendisinin 55 bin 341 oy alarak başkan seçildiğini hatırlatarak, güzel işlere imza atacaklarına inandığını dile getirdi.

samsun samsun haber ihsan kurnaz