İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Yayımladığı Mesajla Ramazan Bayramını Kutladı

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, İlkadımlı hemşehrileriyle birlikte bayramı kutladı.

Başkan Kurnaz, kardeşlik iklimi içerisinde, birlik ve beraberlik duygularıyla bir Ramazan Bayramı'nı daha idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini paylaştıklarını ifade etti.

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı'nın manevi atmosferini İlkadım'da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını belirten Başkan İhsan Kurnaz, tüm hemşehrileri ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Başkan İhsan Kurnaz mesajında şunları kaydetti:

"Bayramlar, insanların kaynaştığı, paylaşma ve hoşgörünün sergilendiği özel günlerdir. İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı göreviyle bizlere bu mutluluğu yaşatan hemşehrilerimizle birlikte Ramazan Bayramı'nın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın ülkemize, başta Gazze olmak üzere İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."

samsun samsun haber ilkadım bayram mesajı ihsan kurnaz