İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş: 'İşini Doğru Yapanın Arkasında Dururum'

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Hangi siyasi partiden olduğunuzun önemi yok. İşini doğru yapanın arkasında dimdik dururum" dedi. Demirtaş, temizlik işçilerinin ekonomik şartlarını iyileştireceklerini müjdeledi

Gecelerini gündüzlerine katıp İlkadım ilçesinin temizlenmesi noktasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan temizlik işçileriyle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bizler kamu görevlisiyiz. Amacımız, vatandaştan toplanan, İller Bankası'ndan alınan payı vatandaşa hizmet olarak geri iade etmektir. Bu bizim öncelikli işimizdir" dedi.

Başkan Demirtaş, "Göreve geldiğimizde bu kentin sorunlarını, sıkıntılarını biliyorduk ve geldiğimizden bu yana hep söyledik. Biz işimizi doğru yapacağız. Ahlaklı, vicdanlı yapacağız. Bağıranlar, hoşuna gitmeyenler olacak ama en sonunda doğru olan kazanacak" ifadelerini kullandı.

SORUNLAR BİZİ YILDIRMADI
Göreve geldiklerinde karşılaştıkları sorunların kendilerine sürpriz olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Necattin Demirtaş, şöyle konuştu; "Hiçbiri bizi yıldırmadı. Sadece zamana ihtiyacımız vardı. Liyakat esasına göre çalışacağız, herkes emeğinin karşılığını alacak, eksiklerimiz mutlaka vardır. Hiçbir arkadaşımız merak etmesin eksikliklerimizi de tamamlayacağız. Bunu tasarrufla sağlıyoruz ve böyle yapmaya da devam edeceğiz."

İŞÇİLERİN ŞARTLARI İYİLEŞECEK
"Bizim hayallerimiz var" diyerek işçilere seslenen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti; "Siz, her gün sahadasınız. Kentteki dönüşümü yakından görüyorsunuz. Biz istiyoruz ki; İlkadım huzurlu bir kente dönüşsün. Siz; işinizin arkasında dimdik durun, ben de sonuna kadar sizin arkanızda duracağım. Kim olursanız olun, hangi görüşten, inançtan, siyasi partiden olduğunuzun önemi yok. Önemli olan ahlaklı, vicdanlı, adaletli ve emeğe saygı duyan bir insan olabilmek. Biz büyük bir aileyiz. Emek dünyasından gelen biriyim. Açlığı, yokluğu, sefaleti bilirim. Ekonomik yapımızı daha da güçlendirip, işçimizin şartlarını daha da iyileştireceğiz."

N. Alper CABBAR

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yerel yönetimlerde önemli bir görevi üstlenen Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

ÇÖP TOPLAMA SAATİNE UYMAYANA CEZA!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, vatandaşları 'çöp' konusunda uyardı. Demirtaş, "Halkımızdan geri dönüşebilen atıkları evlerinde ayrıştırmalarını, 'çöp toplama saati' uygulamasına destek vermesini istiyoruz. Araç ve personel maliyetler ortada. Çöp araçlarımızı süreklic sahada tutamıyoruz. Mahalle mahalle 'çöp toplama saati' var. Özellikle ara sokaklarda baş edemiyoruz. Çok şikayet geliyor. Sivil zabıtalarımız mahalle aralarındaki çöp yığınlarını fotoğraflayıp, çöp toplama saatlerine uymayan mahalle sakinlerine kabahatler kanununa göre cezai müeyyide uygulamasını gideceğiz" dedi.