İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş: Kavaklılar birlik mesajı verdi

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak ilçesini temsil eden STK'ların başkanları ve hemşehrileriyle bir araya geldi. Demirtaş, "En büyük gücümüz birlikteliğimiz. İlkadım'da hizmetlerin devamı için kardeşinize destek vereceğinize inanıyorum" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti Adayı Necattin Demirtaş'ın düzenlediği istişare toplantısına Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Başkanı Bayram Erişgin, Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİYAD) Başkanı Serdar Yerişkin, Kavak Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Başkanı Adem Sekmenoğlu, İlkadım Kavaklılar Dernek Başkanı Levent Kaya, Atakum Kavaklılar Dernek Başkanı Erhan Çankaya, Canik Kavaklılar Derneği Başkanı Haluk Kurt, KA-DEF ve KAVSİYAD yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

BİZ BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ

"Kavaklıların birlikteliğini kimse bozamaz" diyerek vurgu yapan Başkan Necattin Demirtaş, "İşimiz ne kadar zor olursa olsun, önümüze hangi engeller çıkarsa çıksın, çekemeyenlerin fitneleri ne kadar sert olursa olsun biz biliyoruz ve inanıyoruz ki; Rabbimin desteği ve sizlerin azmi ile her engeli aşacak güçteyiz. Adeta barut fıçısına benzeyen, alçakça saldırılarla karşı karşıya olduğumuz bu hassas dönemde en büyük gücümüz birlikteliğimizdir. Birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Birleştirici olacağız. İlkadım’da hizmetlerin devamı için sizlerin kardeşinize destek vereceğinize inanıyorum" dedi.

31 Mart günü seçim sonucunun ne olursa olsun hayatında değişiklik olmayacağını sözlerine ekleyen Başkan Necattin Demirtaş, "Yine bu topraklarda sizlerle aynı kaderi paylaşacağım. Hayatımız bugüne kadar nasıl geldiyse bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Sırça köşklerde kalmayacağız. Göstermelik roller yapmayacağız" diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş samsun Kavaklılar birlik mesajı verdi Kavak ilçesi destek mesajı seçim çalışmaları siyaset samsun haber gündem haber