İlkadım Belediye Başkanı: "Samsunspor Bu Şehrin En Özel Markası ve Değeridir"

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen ve heyeti tarafından ziyaret edilen Başkan Kurnaz, Samsunspor'a olan desteklerini vurguladı.

Başkan Kurnaz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, her şehrin kendine has değerleri olduğunu ve Samsun'un en önemli değerlerinden birinin Samsunspor olduğunu ifade etti. Samsunspor'un başarılarına katkıda bulunarak yerel sporun gelişimine ve taraftar kültürünün güçlenmesine destek olmanın önemine değindi.

Ziyaret sırasında Samsunspor Heyeti tarafından Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu 55 numaralı forma hediye edildi. Başkan Kurnaz, Samsunspor'un başarısıyla mutlu olduklarını ve her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

Ziyarette, Samsunspor Futbol A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır da yer aldı. Başkan Kurnaz, her Samsunlunun sevdası olan Samsunspor'un başarısının şehir için önemli olduğunu vurgulayarak, desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

samsun samsun haber ilkadımbelediyesi ihsan kurnaz samsunspor