İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti Adayı Necattin Demirtaş: Elektrikli mopedler yaşlıların emrinde

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi, halk pazarlarında elinde pazar çantası yürümekte zorlanan 65 yaş üstü vatandaşları, elektrikli mopedlerle evlerine bırakacak. Başkan Necattin Demirtaş, hizmette 'Önce İnsan' anlayışıyla sosyal projelere hayat verdiklerini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti Adayı Necattin Demirtaş, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran projelere imza atan Necattin Demirtaş, "Bizim belediyecilik anlayışımız İlkadımlıların gönüllerini ve rızalarını kazanan hizmet belediyeciliğidir" dedi.

'Büyüklerimiz Bize Yük Değilsiniz' projesiyle halk pazarlarında yürümekte zorluk çeken 65 yaş üstü vatandaşlar, pazar alışverişleri sonrası elektrikli mopedlerle evlerine bırakılacak.

'BÜYÜKLERİMİZ BİZE YÜK DEĞİLSİNİZ' 

Başkan Necattin Demirtaş, "İnsanlarımızın gönüllerini ve hayır dualarını almayı amaçlayan sosyal projelere öncelik veriyoruz. Zor durumda ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza destek olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz İnşallah. Bu şiarla; 'Büyüklerimiz Bize Yük Değilsiniz' uygulamamızla ilçede kurulan halk pazarlarında yürümekte zorluk çeken 65 yaş üstü eli öpülesi büyüklerimizin pazar alışverişleri sonrası elektrikli 3 tekerlekli mopedlerle evlerine bırakacağız" diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti Adayı Necattin Demirtaş

Demirtaş, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Sosyal politikalarımızda önceliğimiz her zaman ilçe halkımız oldu. İnsan ve toplum odaklı projeler üretiyoruz. Vatandaşlarla sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ortak akılla projelerimizi hayata geçiriyoruz" sözlerini kullandı.

samsun İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti Adayı Necattin Demirtaş Elektrikli mopedler yaşlıların emrinde ilkadım belediyesi hizmet siyaset samsun haber gündem haber