İlkadım'da 750 Aileye Ramazan Kolisi Dağıtıldı

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi, 'sosyal belediyecilik' anlayışıyla adresleri tespit edilen 750 ihtiyaç sahibi aileye 'gıda paketi' ulaştırdı. Başkan Necattin Demirtaş, "Ramazan ayının bereketini sofralara yayıyoruz" dedi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde ekonomik anlamda zor günler geçiren ihtiyaç sahibi vatandaşların yaralarına merhem olan 'Hilal Kart' uygulamasından 2 bin 500 aileye faydalanıyor.

İlkadım Belediyesi'nce hazırlanan gıda kolisi, ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine ulaştırıyor. Bugüne kadar 750 erzak paketi, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

500 TL'lik nakit yardımı yapılan Hilal Kart aracılığıyla gelir durumuna göre aylık, 2 aylık ve 3 aylık olmak üzere hesaplarına bakiye yüklenen vatandaşlar, SMS ile bilgilendiriliyor.

İlkadım Belediyesi'nin Ramazan ayı ile birlikte sosyal belediyecilik hizmeti kapsamında Sosyal Yardım Müdürlüğü ekiplerince gıda kolisi hazırlandı. Paketler, ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine ulaştırıyor. Bugüne kadar 750 erzak paketi, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın öneminin en çok hissedildiği mübarek Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda kolisi dağıtım çalışmalarımıza başladık. İhtiyaç sahiplerine teslim ettiğimiz gıda kolimizin içerisinde her ailenin temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor. Bizler her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızın her şartta yanında olmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Selçuk KAYA