İlkadım'da eğitime tam destek

TAKİP ET

Samsun'da İlkadım Belediyesi tarafından 'Kütüphane Haftası' kapsamında mahalle kreşlerinde eğitim gören minikler için kütüphane gezisi düzenlendi. Demirtaş, "Eğitime tam destek "mesajı verdi.

İlkadım Belediyesi'nin hayata geçirdiği 9 farklı mahalle kreşinde eğitim gören 4-6 yaş arası minik öğrencilere okuma alışkanlığı ve kitap sevgisinin erken yaşta kazandırılmasına yönelik 'Kütüphane Haftası' etkinliği düzenlendi.

'KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞINI HERKES KAZANMALI'

Okuma alışkanlığı ve kitap sevgisinin erken yaşta kazandırılmasının önemine değinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hiçbir kitaplık kütüphaneler kadar zengin değildir. Bu amaç ile kütüphane ziyaretinde miniklerimizin kitapları inceleyip kütüphane kuralları hakkında bilgi sahibi olmaları büyük önem taşıyor. Anaokulu seviyesinde bu tür ziyaretler ayrıca onları ilkokul döneminde kütüphaneye hazırlıyor.Hizmet binamızda öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu kitaplarımız kütüphanemizde mevcut. Kütüphanemiz bir Halk Kütüphanesi olduğu için yediden yetmişe herkese kapısı açık. Okuyucular gelip kütüphane içerisinde kitap okuyabilir veya eve ödünç kitap alabilirler" dedi.

samsun haber ilkadım eğitim kütüphane necattin demirtaş