İlkadım'da kurban alışverişi hızlandı

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi tarafından Güzelyalı Mahallesi'ne kurulan kurban pazar yerinde alışverişler başladı. Başkan Necattin Demirtaş, alışverişte arabulucuk yaptı

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde Kurbanlık Hayvan Pazarı, Güzelyalı Mahallesi'nde kuruldu. Kurban Bayram öncesinde büyük yoğunluk yaşanan pazarı ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, besiciler ve kurban hayvan almaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.

İlkadım Belediyesi'nce yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde pazarda her türlü hazırlık yapıldı. Zabıta ekipleri, bayram öncesi ve bayram günleri gün boyu pazarda nöbet tutacak. Kesim yerlerinin dışında hayvan kesimine izin verilmeyecek.

KESİM ALANLARI BELİRLENDİ

Kurban pazarına olan ilginin bayram yaklaştıkça daha da artacağına dikkat çeken Başkan Necattin Demirtaş, "Besicilerimiz ortam koşullarından memnun. Vatandaşlarımızın aldıkları kurbanlıkları zorluk yaşamadan kestirebilmeleri adına gerekli hazırlıklarımız tamamlandı. Burada oluşturduğumuz kesim yerlerinde kurbanlar, uzman kasaplar ve veteriner kontrolünde kesilecektir" dedi.

Selçuk KAYA