'İlkadım'da mahallelerin fedakar kahramanları'

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, amatör spor kulüplerine olan desteklerin devam edeceğinin mesajını verdi. Demirtaş, "Gençlerimizi spora yönlendiriyor, kötü alışkanlıklardan uzak tutuyorsunuz. Sizler mahallelerin fedakar kahramanlarısınız "dedi. 

Göreve geldiğinden bu yana amatör kulüplere desteğini artırarak sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yenidoğan Spor Kulübünü ziyaret etti.

DEMİRTAŞ'TAN DESTEK MESAJI 

"Sizler toplumun sağlığının güvencesisiniz "diyerek duygu ve düşüncülerini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Mahalleye öncülük yapanların bu işin mihmandarı olması lazım. Böyle bir yapılanmada gerçekten kulüplerin daha faydalı işler çıkaracağını tahmin ediyoruz, örneklerden görüyoruz. Bu noktada ihtiyacınız olursa, kesinlikle karşılamaya hazırız.Benim gözümde hepiniz kahramansınız. Kimse size maaş vermiyor, madalya takmıyor. İşinizden fedakarlık ederek gençlere sahip çıkıyorsunuz. Bizim gözümüzde çok kıymetlisiniz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz, gücümüzü sonuna kadar zorlayacağız. Hiç merak etmeyin, en az sizin kadar yaptığınız işe saygı duyan bir başkanınız ve İlkadım Belediyesi var. İçiniz rahat olsun, sonuna kadar yanınızdayız "dedi. 

Orçun DEMİRSOY