İlkadım Hayır Çarşısı Afetzedelerin Yanında

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Hayır Çarşısı'nda oluşturulan merkezde, deprem bölgesinden Samsun'a gelen depremzedelerin giyimden ev eşyasına kadar tüm taleplerine yardımcı olunuyor

Deprem bölgesinden Samsun'a gelen depremzedelerin İlkadım Kaymakamlığı koordinesinde konaklama ihtiyaçları karşılanırken, günlük temel ihtiyaçları İlkadım Belediyesi tarafından yerine getiriliyor.

Depremzedelerin taleplerine göre giyim, ev eşyası ve yakacak yardımları yapılıyor. Depremzede aileler, Hayır Çarşısı'ndan dilediği kıyafetleri deneyerek alabiliyor.

İlkadım Belediyesi Hayır Çarşısı'nda oluşturulan merkezde depremzede vatandaşların giyimden ev eşyasına kadar tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

DAYANIŞMA MESAJI
Depremin arkasında bıraktığı yıkımı devlet-millet olarak el birliğiyle kaldırılacağını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Depremin ilk anından itibaren bölgedeyiz. Ekiplerimiz, iş makinelerimiz bölgede enkaz kaldırma çalışmalarına katılıyor. Bugün, dayanışmaya en çok ihtiyacımızın olduğu dönem. Ne kadar birlikte hareket eder, dayanışma duygularımızı büyütürsek yaralarımızı o kadar çabuk sararız. İlkadım'a gelen depremzedelerimiz için giyim, eşya, ısıtıcı, battaniye, temizlik malzemesi gibi birçok konuda destek oluyoruz. Hayır Çarşısı'na destek olmak isteyen yardımseverleri de bekliyoruz" dedi.

İsmail AKDUMAN