İlkadım Personeli Kan Bağışladı

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi, deprem nedeniyle bölgede afetzedeler için ihtiyaç duyulan kan tedariğinin sağlanması amacıyla Türk Kızılay'ı ile kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Samsun İlkadım Belediyesi ve Türk Kızılay Samsun Kan Bağış Merkezi iş birliğinde belediye hizmet binasında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Belediye çalışanları yoğun ilgi gösterdi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kanın sadece acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak kan bağışının önemine dikkat çekti.

Samsun İlkadım Belediyesi ve Türk Kızılay Samsun Kan Bağış Merkezi iş birliğinde belediye hizmet binasında kan bağışı kampanyası düzenlendi.  

GÖNÜLLÜLÜK VURGUSU 

Başkan Necattin Demirtaş, "Kan bağışı hayat kurtarır ve hepimize bir gün lazım olabilir. Kaynağı sadece insan olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolu gönüllü bağışlardan geçmektedir. Bir tek hayatın dahi kurtulmasına vesile olabilirsek ne mutlu bizlere. Sağlıklı olan herkesi kan bağışlamasına davet ediyorum. Gelin kan bağışında bulunarak hep birlikte canlara can katalım" dedi.

YILDIRIM'DAN TEŞEKKÜR 

Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, kan bağışı kampanyasına katılan İlkadım Belediyesi personeline teşekkür etti.

Selçuk KAYA