İlkadımlılara vergi uyarısı

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesinde belediyeye vergi borcu olan vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Necattin Demirtaş, "Vergi gelirlerinden elde edilen kaynakla hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor" dedi.

İlkadım Belediyesi, 2023 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan, Reklam vergilerinin ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de sona ereceğini hatırlattı.

Borç yükümlülüğü olan vatandaşlar, ödemelerini İlkadım Belediyesi Merkez Hizmet Binası, Cumhuriyet Meydanı, İlyasköy, Subaşı, Meydan ve Gazipark veznelerinden nakit veya kredi kartı ile gerçekleştirebilecek.

Online ödeme yapmak isteyenler ise, "https://www.ilkadim.bel.tr adresi/EBelediye" sekmesinde (e-ödeme) üzerinden üye girişi yaptıktan sonra kolaylıkla ödemelerini gerçekleştirecekler.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve arsalar, 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre emlak vergisine tabi tutuluyor. Vergi senede iki eşit taksitte ödeniyor. Vergi gelirlerinden elde edilen kaynakla belediye hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor" dedi.