İmamoğlu, Burcu Köksal'ın 'DEM Parti' Çıkışına Sert Yanıt: "Kendine Başka Parti Bulacak"

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye açıklamalarına sert bir yanıt verdi. İmamoğlu, "Ya kendine iş bulacak ya da başka parti bulacak" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye açıklamalarına karşılık verdi. İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bakırköy'de yaptığı konuşmada Köksal'ı hedef alarak, "Ben CHP'liyim ama bu partiye değil; bu şehrin her insanına hizmet ediyorum. 'Şu partilileri almam, şu partiler hariç şunlarla görüşmem' diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak. Öyle yok. Biz insan ayırmayız kardeşim" dedi.

Burcu Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in önderliğinde düzenlenen mitingde, "Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez, AK Parti'nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparır, kapalı kapılar ardından pazarlık yaparlar" demişti.

İmamoğlu, Köksal'ın açıklamalarına sert bir yanıt vererek, "Ya kendine iş bulacak ya da başka parti bulacak" ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle İstanbul'daki seçim atmosferine yeni bir gerilim katıldı.

chp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal DEM Parti sert yanıt Ya kendine iş bulacak ya da başka parti bulacak politika siyaset gündem haber samsunhaber