İmamoğlu: Hatay'da Hakkın Hukukun Hakim Olmasını Bekliyoruz

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin kıl payı kaybettiği ve itirazların sürdüğü Hatay için önemli bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu, Hatay'daki sayım sürecinin devam ettiği noktada adaletin sağlanmasını umut ettiğini belirtti.

İmamoğlu'nun seçim zaferinin ardından CHP'nin kazandığı belediyeleri tebrik ettiği paylaşımında Hatay için de özel bir vurgu yaptığı görüldü.

İmamoğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

"31 Mart Yerel Seçimlerinde başarı elde eden 14 büyükşehir belediye başkanı, 21 il belediye başkanı, 337 ilçe belediye başkanı ve 48 belde belediye başkanı siyasi yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Seçilen tüm belediye başkanlarına da başarılar diliyorum. Hatay’da devam eden sayım sürecinde hakkın ve hukukun hakim olmasını bekliyoruz."

İmamoğlu'nun bu paylaşımı, CHP'nin Hatay'daki seçim sonuçlarına ilişkin itiraz sürecini ve adaletin sağlanmasına yönelik beklentilerini yansıtıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu chp hatay Hatayda Hakkın Hukukun Hakim Olmasını Bekliyoruz İmamoğlu un mesajı siyaset samsun haber gündem haber