İmamoğlu: Kötü Sözlere Değer Vermem, Milletimin İyiliğini Konuşurum

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa Hal esnafıyla sahurda bir araya geldi ve "Hiç kimsenin kötü sözü bize değmez" diyerek milletin iyiliğini konuşmayı önemsediğini vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa Hal esnafıyla sahurda bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Hiç kimsenin kötü sözü bize değmez" diyerek milletin iyiliğini konuşmanın ve hizmet etmenin önemine vurgu yaptı.

Sahur buluşmasında, İstanbul Halciler Derneği Başkanı Numan Dayan'ın karşıladığı İmamoğlu'na, CHP'nin Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Hasan Mutlu ve diğer adaylar eşlik etti. Konuşmasında, İmamoğlu şunları dile getirdi:

"Esnafımızla bir araya gelmek, insanın deneyimlerini arttıran önemli bir husustur. Esnaf müşteri ilişkisi, okulla öğrenilecek bir ilişki değildir. Kendimi şanslı kabul ediyorum çünkü çocukluğumdan beri esnaflık geleneği içinde büyüdüm. Bu toplumun her bireyini ve parçasını özenle takip ediyorum. Hiç kimsenin kötü sözü bize değmez. Kötü sözleri muhatap almayı istemem."

İmamoğlu ayrıca, köken, dil, ve kültür farklılıklarını zenginlik olarak gördüğünü belirterek, herkesin birbirine saygı göstermesi gerektiğini vurguladı. Toplumun her kesiminin bir arada olmasının, bir millet olmanın temelini oluşturduğunu ifade etti.

Göreve geldikten sonra Bayrampaşa Halinde önemli değişimler gerçekleştirdiklerini ve İstanbul'un her noktasını iyileştirmeye çalıştıklarını belirten İmamoğlu, insanların yaşamlarındaki sıkıntıları giderme gayretinde olduklarını ve hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini söyledi.

Son olarak, partizanlık yerine milletin ve devletin menfaatlerini ön planda tutacaklarını ve herkesin hak ettiği hizmeti alması için çaba göstereceklerini belirten İmamoğlu, esnafın sorunlarını dinledikten sonra hal esnafıyla birlikte fotoğraf çektirdi ve ziyaretlerini tamamladı.

İmamoğlu'nun Bayrampaşa Hal esnafıyla gerçekleştirdiği bu buluşma, milletin ve hizmetin önemini vurgulayan bir platform olarak dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma bayrampaşa hal esnafı sahur ramazan İstanbul Halciler Derneği Başkanı Numan Dayan Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Hasan Mutlu gündem samsunhaber haber