İmamoğlu'ndan Ümraniye Ziyareti: Vatandaşın Sorularını Yanıtladı

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu ile gerçekleştirdiği ilçe turu sırasında vatandaşlarla buluştu. Topağacı Mahallesi'nde semt pazarını ziyaret eden İmamoğlu, ilginç diyaloglara sahne olan bu ziyarette, vatandaşların sorularına samimi yanıtlar verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu ile birlikte gerçekleştirdiği ilçe turu kapsamında Topağacı Mahallesi'nde semt pazarını ziyaret etti. Vatandaşlar arasında gerçekleşen diyaloglar renkli anlara sahne oldu.

Bir vatandaşın, "Tansu Çiller'e özel imar çıkaran, fakir fukaranın hakkını peşkeş çeken Murat Kurum’a oy yok" ifadelerine İmamoğlu'nun "Biz, hakkınızı koruyacağız" şeklinde yanıt verdiği görüldü. Ayrıca, İmamoğlu'nun semt pazarındaki esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdiği, destek mesajları aldığı ve eleştirilere açık bir şekilde yanıtlar verdiği görüldü.

Topağacı Mahallesi'ndeki pazar ziyaretinin ardından Fenerbahçe Kulübü'nü ziyaret eden İmamoğlu, daha sonra Ümraniye'ye geçerek Dudullu Organize Sanayi Yönetimi ile bir araya geldi. İmamoğlu'na CHP milletvekilleri Fethi Açıkel, Ali Gökçek, CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu ve CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel eşlik etti.

İmamoğlu ve Erdoğdu, ilçe turu kapsamında esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla buluşmalarına devam ederken, İmamoğlu'nun sıcak teması ve samimi yaklaşımı dikkat çekti. Vatandaşların çeşitli konulardaki sorularına karşı verdiği açık ve net yanıtlar, İmamoğlu'nun halkla buluşma stratejisinin bir yansıması olarak değerlendirildi.

istanbul büyükşehir belediyesi imamoğlu vatandaş