İmamoğlu'nun Haluk Bayraktar'a Sert Yanıtı: "Dezenformasyonu ve Kin Dolu Söylemleri Kınıyoruz"

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın "Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak" çıkışına İBB'nin resmi sosyal medya hesabından sert bir yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın hedef gösterici ve sert sözlerine karşı İBB'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden güçlü bir tepki verdi.

Haluk Bayraktar'ın İsrail'e jet yakıtı satışı iddialarını dile getirerek İmamoğlu'na yönelik sert ifadeler kullandığı açıklamalarına karşılık, İmamoğlu'nun ekibi İBB tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ramazan ayında bile iftira ve kumpastan geri durmayanların, bayramda da aynı kötülüklere devam etmesine şaşırmıyoruz. Bu şahıs ve benzerleri sosyal medyada dezenformasyon yaparak, içindeki kin ve nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor. Bu millet sizin kötü aklınıza 31 Mart'ta dersini verdi, vermeye de devam edecektir."

İBB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşımla birlikte, İmamoğlu ve ekibinin sert yanıtı, Bayraktar'ın açıklamalarına karşı net bir duruş sergilediğini ve hukuki sürecin başlatılacağını vurguladı. Bu gelişme, Türkiye'de siyasi polemiklerin ve karşılıklı tartışmaların hüküm sürdüğü bir dönemde önemli bir konumda yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar İmamoğlu un Haluk Bayraktara Sert Yanıtı Dezenformasyonu ve Kin Dolu Söylemleri Kınıyoruz samsun haber gündem haber