İmamoğlu'nun Pazar Ziyaretinde Emekli Vatandaşlardan Erdoğan'a Maaş Tepkisi

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla'da gerçekleştirdiği semt pazarı ziyaretinde emekli vatandaşların ekonomik sıkıntılarını dinledi. Bir emekli, maaşının yetersizliğine dikkat çekerek, "11 bin 300 lira maaş alıyorum. Ben nasıl harcayacağımı bilmiyorum. Bana çizelgesini göstersin de ona göre harcayacağım." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla'da Aydıntepe ve Aydınlı mahallelerinde esnafı ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Emekli Şemsettin Güneş, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle çocuğunun bakımını karşılayamadığını dile getirdi. İmamoğlu, Güneş'e, emekli ikramiyesiyle bir insanın ancak 5 ay geçinebileceğini söyledi.

Bir diğer emekli Şakir Kızıltaş, 11 bin 300 lira maaş almasına rağmen harcamalarını düzenleyemediğini belirterek, "Bana çizelgesini göstersin de ona göre harcayacağım. Nereye ne harcayacağımı bilemiyorum." dedi.

İmamoğlu, emeklilere yönelik vaatlerinin olduğunu belirterek, "Sizi yalnız bırakmayacağız. Bu emekliler işi, bizim özel alanımız. Sizi mutlu edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bir vatandaş, İmamoğlu'na oy vereceğini ifade ederek, "Memnun oldum. Ben de sizi mahcup etmeyeceğim. Eren Ali Başkanımla birlikte güzel işler yapacağız." dedi.

Bir esnaf ise İmamoğlu'na desteklerini belirterek, "Çocuklarımız var efendim. İnşallah ülkenin başında da sizin gibi adamlar olur." diye konuştu.

Emekli vatandaşların ekonomik sıkıntıları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaretinde gündeme geldi.

İmamoğlu'nun emeklilere yönelik vaatlerinin olması ve vatandaşlarla samimi diyalogları, yerel siyasette önemli bir etkileşim yaratmış gibi görünüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu pazar yeri ziyareti cumhurbaşkanı erdoğan chp vatandaş tepki gündem samsunhaber haber