İngiltere Nakliye

TAKİP ET

İngiltere ada ülkesi olduğu için nakliye uygulamaları çok daha fazla uzmanlık, deneyim ve donanım gerektirmektedir.

İngiltere bir Avrupa ülkesi olmakla birlikte aynı zamanda ada ülkesidir. Dünyanın en köklü devletlerinden birisi olan İngiltere ile Türkiye arasında tarih boyunca ticari ilişkiler var olmuş, buna da beraberinde İngiltere nakliye çözümlerinin gelişmesini sağlamıştır.

İngiltere ada ülkesi olduğu için nakliye uygulamaları çok daha fazla uzmanlık, deneyim ve donanım gerektirmektedir. Türkiye’den İngiltere’ye gidecek bir yükün doğrudan karayoluyla gitmesi mümkün olmayıp aynı zamanda denizyoluyla entegre bir çalışma yapılması, belli alanlarda İngiltere’ye ulaşmak için Ro-Ro kullanılması gerekmektedir. Saygınlar nakliyat firması uzun yılların bilgi, birikim ve deneyimiyle öne çıkmakta, İngiltere nakliye firması arayanların en çok tercih ettikleri, sektörün lider firmalarından birisi olmaktadır.

İngiltere Nakliye Fiyatları

İngiltere’ye yük göndereceklerin en fazla merak ettiği konulardan birisi İngiltere nakliye olmakta, ne kadar lojistik giderlerinin olacağını araştırmaktadırlar. Saygınlar Nakliyat bu alanda her zaman en uygun fiyat tekliflerini sunmaya çalışmaktadır.

Firma, İngiltere nakliye fiyatlarını belirlerken çeşitli hususları göz önüne almakta, bunların başında yüklerinizin teslim alındığı yer ile teslim edileceği yer arasındaki mesafe olmaktadır. Bu nedenle de Edirne ile Sivas’tan çıkacak bir yükün nakliye fiyatı değişebilmektedir. Ayrıca yükünüzün türü de İngiltere nakliye fiyatlarını etkileyebilmektedir. Yük türüne göre farklı nakliye uygulamaları geliştiren firma, en uygun araçları, teknik donanımları kullanmaktadır. Yine yükünü hacmi, ağırlığı gibi etkenler de fiyat teklifinde etkili olmaktadır.

İngiltere Karayolu Nakliye

İngiltere’ye Türkiye’den tamamen denizyolu ile ulaşmak son derece zaman alıcı ve masraflı olacağından karayolu ve denizyolu entegre şekilde kullanılmaktadır. İngiltere karayolu nakliye hizmetlerinde Saygınlar Nakliyat iki farklı rota takip etmekte, ilkinde Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Slovenya, Avusturya, Almanya, Fransa hatları üzerinden İngiltere’ye geçilmektedir. İkincisinde Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Avusturya, Almanya, Fransa üzerinden İngiltere’ye ulaşılmaktadır.

İngiltere karayolu nakliye uygulamalarında teslimat süreleri 10 ila 12 gün arasında değişmekte, sınır kapılarındaki yoğunluklar, ürünlerin teslim alındığı ve teslim edileceği yerlerin uzaklığı gibi etkenler teslimat sürelerinde değişikliğe neden olmaktadır. Yine de firma bütün planlamaları yapmakta, en hızlı ve güvenli biçimde yüklerinizi son alıcıya ulaştırmayı başarmaktadır.

İngiltere Parsiyel Nakliye

İngiltere ile Türkiye arasında çok farklı sektörlerde ithalat, ihracat faaliyetleri devam etmektedir. Bu nedenle en çok ihtiyaç duyulan nakliye türü parsiyel olmaktadır. İngiltere parsiyel nakliye kapsamında parça yükleriniz firmanın depolarından haftanın belli günlerinde araçlara yüklenerek İngiltere’deki alıcıya ulaştırılmaktadır.

Parsiyel yüklerinizin fiyatları navlun üzerinden yapılmakta, en ekonomik nakliye türlerinin başında geldiği için ve her ne kadar olursa olsun yükünüzü İngiltere’ye taşıtmaya imkân verdiği için çok fazla rağbet görmektedir.

Firmanın güçlü ortakları sayesinde Bath, Birmingham, Bristol, Cambridge, Londra, Manchester, Norwich, Oxford, Durham, Ely, Exeter, Bradford, York, Wells başta olmak üzere bütün şehirlere nakliyat yapılmaktadır. Bütün taşımalar sigortalı olarak gerçekleştirilmektedir.

https://www.sayginlarnakliyat.com/ingiltere-nakliye detaylı bilgi için linki tıklayın.