Işıl Işıl Göz Altı Işık Dolgusu

TAKİP ET

Çeşitli faktörler göz altında kararma ya da torba oluşmasına sebep olabilir. Göz altında oluşan bozulmalar ya da renk değişimleri dış görünüşünü etkileyen önemli unsurlardan bir tanesidir. Özellikle yaşlanma ile meydana gelmiş olan çukurlaşmalar morluklar ve sarkmalar göz altı bölgesini etkisi altına alan faktörlerdendir.Göz altı ışık dolgusu göz altında oluşan bu durumları tedavi etmek için kullanılan etkili yöntemlerden bir tanesidir. Gözaltı ışık dolgusundaki hedef nemini kaybetmiş gözaltı bölgesini gerekli nemi ve hacmi tekrardan kazandırmaktır.

Gözaltı Işık Dolgusu Nasıl Uygulanır

Göz altı ışık dolgusu diğer dolgu yöntemlerinden ayıran önemli ayrıntıları vardır. Gözaltı ışık dolgusunda doğrudan olarak derinin altına uygulanma yapılmaz. Kemiğin üst kısmına uygulanmış olan dolgu materyali kademeli olarak uygulanır. Gözaltı ışık tedavisine başlamadan evvel hekim uygulama yapacağı kişi ile alakalı ayrıntılı bilgi alır.

Göz altı ışık dolgusu yapılmadan evvel hastanın gözaltı uygun bir antiseptik solüsyon ile temizlenir. Daha sonrasında hastanın işlem esnasında ağrı ve ağrı hissetmemesi için özel kremler sürülür. Göz altı ışık dolgusu için https://www.dryusuftopal.com/goz-alti-dolgusu/ sitesi ile iletişime geçebilirsiniz.