İsmail Uyanık'tan O Paylaşıma Çok Sert Cevap!

TAKİP ET

Sosyal medyada bir sayfanın "Bir çok haciz dosyası var" şeklinde paylaşım yapmasına İsmail Uyanık'tan çok sert cevap geldi. İşte detaylar...

Sosyal medyada "Asist Analiz" isimli bir profilden yapılan paylaşımda; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Türk futbolunun önemli isimlerinden Samsunspor'un eski Başkanı İsmail Uyanık hakkında eski tarihli, çoğu kapanmış haciz dosyası olduğu paylaşıldı.

Dosyalar incelendiğinde sadece 2 dosyanın açık olduğu görüldü. Diğer icra dosyalarının ise hem geçmiş tarihli hem de kapalı olduğu dikkat çekti. 

Sosyal medyada Samsunsporlular sayfanın paylaşımına esprili şekilde cevap verirken, İsmail Uyanık da bilgilendirme yaptı; çok sert ifadelerle kendisi hakkında ortaya atılan "haciz dosyası var" paylaşımına cevap verdi.

İsmail Uyanık; "İş hayatımda 5 Nisan 1994 krizinde kur farkından 12 milyon dolar, 2009 yılında Libya iç savaşında ise 15 milyon dolarlık tesisimi kaybettim. Libya'dan ötürü (Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım-200 bin dolar) dahil 500 bin dolar borcum, 10 milyon dolar civarında tahsili mümkün alacağım var" şeklinde paylaşım yaptı.

İsmail Uyanık ayrıca, "Devletten ihale almadım, belediyeye mal satmadım, rüşvet verip milyar dolar zulalamadım. Özelleştirmelerde halkın malına çökmedim. Arsa yolsuzluğu kapatması yapmadım. İflas konkartado yapmadım. Rüşvet paralarını kutulamadım, özür dilerim ödeme niyetinde olduğum borcum var" ifadelerini paylaştı.

ismail uyanık