İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç İçin Veda Töreni

TAKİP ET

İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç için İstanbul Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu birçok önemli isim katıldı. 94 yaşında vefat eden Kılıç, Sakızağacı Şehitliği'nde toprağa verildi.

İstanbul, İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Hasan Kılıç'ı son yolculuğuna uğurladı. Fatih Camii'nde gerçekleştirilen cenaze töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla dikkat çekti. Kılıç, Mahmud Efendi'nin vefatının ardından cemaatin lideri olarak görev yapmış ve dün 94 yaşında hayata veda etmişti.

Cenaze törenine İstanbul Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu gibi pek çok önemli isim katıldı. Tören, Hasan Kılıç'ın hayatını kaybettiği hastaneden sonra Fatih Camii'nde yapılan duayla başladı. Cemaat lideri için okunan duaların ardından, Kılıç'ın naaşı, Sakızağacı Şehitliği'nde toprağa verildi.

İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç İçin Veda Töreni İsmailağa Cemaati Hasan Kılıç Erdoğan Selçuk Bayraktar