İsme Özel Bebek Çikolatası Çeşitleri ve Fiyatları

TAKİP ET

Bebeklerin her anının birer anı olarak saklanması için oldukça özenli olan ebeveynler; özel günlerinde bunu bebek çikolatası gibi hediyelikler ile ölümsüzleştirebilmektedirler.

Bebek çikolatası çeşitlerimiz ile özel günlerinizi sizin için daha keyifli hale getirmeyi amaçlamaktayız. Uygun fiyatlar ile kaliteli çikolataları sizin istediğiniz şekilde tasarlayarak size göndermekteyiz. Bebeklerinin isimlerine, doğum tarihlerine, yaşlarına özel ibarelerin bulunduğu bebek çikolataları tasarlayabilmekteyiz. Ayrıca bebeğiniz ile ilgili iletmek istediğiniz kısa notlar olması halinde, bu notlar çerçevesinde de bebek çikolatalarınızı tasarlamaktayız. Bebek çikolatası modellerimiz içerisinden istediğiniz modeli seçerek kişiselleştirebileceğiniz gibi bizimle iletişime geçerek kafanızdaki bebek çikolatası modelini de anlatabilirsiniz. Sizin memnuniyetiniz doğrultusunda bebek çikolatalarını tasarlamaktayız. Hastane ziyaretine gelenlere ikram edebileceğiniz gibi baby shower gibi özel organizasyonlarınızda da bebeğiniz için özel olarak tasarlanmış olan bu çikolataları misafirlerinize güvenle ikram edebilirsiniz.

Özel Anlarınız İçin Özel Bebek Çikolatası Tasarımları

Bebeklerin her anının birer anı olarak saklanması için oldukça özenli olan ebeveynler; özel günlerinde bunu bebek çikolatası gibi hediyelikler ile ölümsüzleştirebilmektedirler. Özel anlar için özel bebek çikolatalarını bulmalarına ise biz yardım etmekteyiz. Diş buğdayı, doğum günü, baby shower özel anlar için özel tasarıma sahip bebek çikolataları üretmekteyiz. İsme özel bebek çikolatası en çok tercih edilen tasarımlarımız arasında olsa da; fotoğraflı ve tarihli bebek çikolatalarımız da oldukça fazla rağbet görmektedir. Bebeğinizin yaşını sembolize edecek şekilde özel paketlemeler de yapabilmekteyiz. Yeni doğan ziyareti yapan sevdiklerinize veya özel davetlerinize katılan yakınlarınıza bu bebek çikolatalarını hediye edebilirsiniz.

Özelliklerini Sizin Belirlediğiniz Bebek Çikolatalarını Sipariş Edin

Bebek çikolatası çeşitleri bakımından müşterilerimize oldukça zengin seçenekler sunmaktayız. Farklı bebek çikolatası tasarım seçeneklerini sunduğumuz gibi aynı zamanda sizin düşündüğünüz tasarım seçeneklerine de açık olmaktayız. İsteklerinize, planlarınıza ve zevklerinize göre sipariş edeceğiniz çikolataların bütün özelliklerini siz belirleyebilirsiniz. Farklı ebatlarda kutulara, farklı sayılarda bebek çikolatalarını yerleştirerek şık bir tasarım ile size sunabilmekteyiz. Bebeğinizin baş harfinin yer aldığı pleksi aksesuarların, bebeğinizin doğum tarihinin yer aldığı etiketlerin bulunduğu bebek çikolatalarımız ile bebeğinize özel çikolatalar tasarlayabilirsiniz. İkiz bebekler için tasarladığımız bebek çikolata çeşitleri daha farklı olabilmektedir. Bizimle iletişime geçtiğinizde belirtmeniz halinde size ona göre bebek çikolatası modellerimizi gösterebilmekteyiz.

Uygun Fiyatlar İle Özel Tasarım Bebek Çikolataları

Bebek çikolatası metal kutu, ahşap kutu, sepet gibi farklı seçenekler ile beğeninize sunulmaktadır. Ayrıca size farklı ambalaj seçenekleri de sunmaktayız. İster bebeğinizin baş harfinin yer aldığı ambalajlar sipariş edebilir isterseniz de herhangi bir sembolün bebek çikolatası ambalajlarında yer almasını isteyebilirsiniz. Bebek çikolatalarımızın her birini uygun ücretler ile beğeninize sunmaktayız. Bu sayede bütçenizi sarsmadan istediğiniz bebek çikolatalarına sahip olarak özel günlerinizi içinizde kalmayacak şekilde yaşayabilirsiniz. Tercih ettiğiniz çikolataların türlerine, tasarımlarına, adetlerine göre fiyatlarımızı belirlemekteyiz. Bebek çikolatası ile ilgili net bir fiyat bilgisi alabilmek için www.cikolataatolyesi.com.tr adresinden bizimle iletişime geçmeniz yeterli olmaktadır.