İstanbul İçi Aynı Gün Teslimat Garantisi!

TAKİP ET

Moto Kurye olarak sunduğumuz hizmetler çoğunlukla İstanbul kurye sınırlarını kapsar. Bu sınırlar tarafımızca belirlenmiştir. İstanbul’un tüm ilçelerini kapsayan kurye hizmetimiz ayrıca İstanbul dışı olacak şekilde de kurgulanmıştır. İstanbul dışında bir taşımacılık hizmetine ihtiyacı olan müşterilerimiz için hava yolu araçları ile güvenli teslimat sağlıyoruz. Tüm işlemleri gidermek için sunduğumuz çeşitliliğimizden ve çözüm geliştirme hızımızdan herkes yararlanabilir.

Motorlu kurye hizmetimiz ile gün içerisinde kısa sürelerde teslimat yapılmasını sağlayabilirsiniz. Acil gelişen ihtiyaçlar, unutulan ve son dakika hatırlanan paketler, günü geçen belgeler… Artık hiçbiri sizin için problem değil. Tek bir numara üzerinden ekiplerimize ulaşabilir ve sorunsuz kurye hizmeti alabilirsiniz. Mesai saatinin bitmiş olması da bizim için bir sınır değil. Mesai saatleri dışındaki ihtiyaçları da gece kuryemiz ve acil kuryemiz ile gideriyoruz.

En Kolay Kurye Hizmeti

Teslimatımız kadar kolay olan bir diğer işlemimizde iletişim. Ekiplerimiz ile iletişim kurarken hem hızlı hem de güvenli yöntemler ile hareket edilmesini sağlıyoruz. İletişim esnasında çok az bilgi istiyor ve çağrı merkezimize kolay bağlantı yapılması için gereken altyapı ile hizmet veriyoruz. Çok beklemeden ve zaman kaybetmeden firmamıza ulaşabilir ve işlem yapabilirsiniz. İstanbul içinde aynı gün kurye hizmeti sunan şirketimize iletişim kanallarından kolayca ulaşabilirsiniz. İnternet sitemizden, whatsapp hattımızdan ve telefon numaramızdan bize kolayca ulaşabilirsiniz. Motor kurye ile sunduğumuz hızlı teslimat hizmetimiz kısa sürede tamamlanır ve müşterimize bilgi verilir.

Teslimat Detaylarını Sorunsuz Paylaşın

Teslimata ilişkin adres, iletişim, isim ve diğer bilgileri güvenli bir şekilde personellerimize verebilirsiniz. Bu bilgiler Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında gizlenmekte ve üçüncü taraflar ile paylaşılması engellenmektedir. Sadece teslimat için kullanılan bu bilgiler, teslimat için alınması gereken zorunlu bilgilerdir. Kurye ihtiyacınız için bize https://motokurye.com.tr/  adresinden ulaşabilirsiniz. İstanbul içi aynı gün teslimat garantisi sunan şirketimizden güvenle yararlanabilirsiniz. İster arabalı ister motorlu olsun fark etmeksizin vaat edilen süre içerisinde paketlerinizi belirlediğiniz adrese ulaştırıyoruz. Ulaştırma Bakanlığı tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde güvenli ve sorunsuz hizmetlerimiz ile müşterilerimize en iyi seçeneği sunuyoruz.