İstanbul MHP'li Adaylar Samsunlularla Buluştu

TAKİP ET

İstanbul'da Samsunluların ortak çatısı SAMKON'un ev sahipliğinde İstanbul 1. Bölge MHP milletvekili adayları Samsunlularla buluştu. Toplantıda 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çekildi

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON), İstanbul 1. Bölge MHP milletvekili adaylarıyla Samsunluları bir araya getirdi.

Pendik The Green Park Hotel'de düzenlenen etkinliğe MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Samsun MHP 1. sıra milletvekili adayı Prof Dr İlyas Topsakal, İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları Murat Şahin, Büşra Düzgün Kaya, Hilal Dilber, Erdem Doğruer, İlker Çakıroğlu, Halil İbrahim Uz, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Pendik ilçe başkanı Yalçın Çolak, SAMKON Yönetim Kurulu üyeleri, bölge dernek başkanları ile İstanbul'da yaşayan Samsunlular katıldı.

İstanbul'da Samsunluların ortak çatısı SAMKON'un ev sahipliğinde İstanbul 1. Bölge MHP milletvekili adayları Samsunlularla buluştu.

Programın gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Bafralı iş insanı ve MHP üyesi Mustafa Çavuş Samsunlular olarak vatan toprağının kutsallığını iyi bildiklerini belirterek, "Bizler, Anadolu toprağında büyüyenleriz. Samsunlular, vatanını milletini düşünenlerin yanında olacaktır. Samsun'un yiğitleri var oldukça bu vatan bölünmeyecek, bayrak inmeyecek, ezanlar dinmeyecektir" dedi.

MİLLETİNE SEVDALI PARTİYİZ

MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş ise, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimin önem taşıdığını söyledi. Bülent Karataş, "Bu dönem milletin ülkesine devletine ve Cumhurbaşkanı ile MHP'ye sahip çıktığını görmekteyiz. Biz bir siyasi hareketin ötesinde milletine sevdalı bir partiyiz. 54 yıllık mazisinde milletin aleyhine gelişecek bütün olayların önünde set oluşturan partidir. Lehine gelişenlerinde kendi siyasi ikbali için değil, milletinin ikbal ve istiklali için kararlarda yol açan bir siyasi partidir" diye konuştu.

Etkinlikte 6 Şubat'taki asrın felaketinde SAMKON'a deprem bölgesine yaptığı yardım ve projelerden dolayı takdir ve teşekkür edildi.

AA