İstanbul Oto Ekspertiz

TAKİP ET

Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan İstanbul’da güvenilir ve kaliteli bir oto ekspertiz hizmeti almak için gönlünüz rahat bir şekilde kurumsal ekspertiz firmalarını tercih edebilirsiniz. İkinci el bir araç sahibi olmadan önce mutlaka oto ekspertiz kontrolü yaptırmanız gerekmektedir. Güvenilir bir oto ekspertiz kontrolü sayesinde yeni sahibi olacağınız aracın geçmişte yaşadığı kazaları ve bu kazalar sonucunda değişen orijinal parçalarından haberdar olabilir, mekanik aksamında bir problem varsa öğrenebilir, o an veya yakın gelecekte değiştirilmesi gereken bir parçanın durumunu hızlıca tespit edebilir ve aracın mekanik aksamının ne durumda olduğu hakkında daha fazla detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca Autoking Oto Ekspertiz servislerinden oto ekspertize ek olarak dilediğiniz teknik servis hizmetini rahatlıkla alabilirsiniz. Gerek oto ekspertiz gerek diğer bütün teknik servis hizmetleriniz için uzun kuyruklarda vakit kaybetmeyip zamanınızdan tasarruf ederek teknik servis hizmeti almak istiyorsanız Autoking Oto Ekspertiz rehberliğinde kolaylıkla online servis randevusu oluşturabilirsiniz.

İstanbul’da Oto Ekspertiz Tercihi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Oto ekspertiz tercihi yaparken, hizmet alacağınız servisin güvenilir ve kaliteli olduğundan emin olmak için dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Oto ekspertiz tercih ederken dikkat edilecek ilk kriter, oto servisin güvenilir bir hizmet vererek müşteri memnuniyetine özen göstermesidir. Diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise, o serviste bulunan teknik cihaz ve ekipmanların görevini doğru bir şekilde yerine getiriyor ve aracınıza uyumlu olmasıdır. Eğer o cihazlar aracınızla uyumlu değillerse oluşturulacak olan ekspertiz raporu yanlış sonuçlar verebilir.

Son olarak ve en dikkat edilmesi gereken kriter ise, yardım alacağınız servisin tarafsız davranıyor olmasıdır. Kötü niyetli araç sahipleri, araçlarının değerinin düşmemesi ve masraftan kaçınmak için sizi tanıdık ekspertiz servislerine yönlendirerek kendi istekleri doğrultusunda oto ekspertiz raporları oluşturulmasına sebep olabilirler. Bu durum sonucunda hem aracınız hem de sizin can sağlığınız tehlikeye girebilir.

Oto Ekspertiz Fiyatları

Son zamanlarda ikinci el araç alım ve satımlarının oldukça artması ile birlikte oto ekspertize olan talep de artmıştır. Bunun sonucunda oto ekspertiz hizmeti sağlayan teknik servislerin sayısı artmış ve fiyatta çeşitlilik de daha fazla görülmektedir. Ancak oto ekspertiz tercihinde bulunurken kesinlikle önceliğiniz fiyat değil hizmet kalitesi ve güvenilirlik olmalıdır. Eğer siz de güvenilir ve hizmet kalitesi üst düzey bir ekspertiz hizmeti almak istiyorsanız İstanbul oto ekspertiz hizmeti için gönlünüz rahat bir şekilde Autoking Oto Ekspertiz teknik servislerinden yardım alabilirsiniz.