İşte özlenen tablo

TAKİP ET

Altay deplasmanında alınan galibiyetin ardından ortaya çıkan bu tablo, adeta şampiyonluk yolunda özlenen birlik ve beraberliğin yakalandığının göstergesi oldu

BİRLİK VE BERABERLİK GÖSTERGESİ

Sezon başlamadan önce herkesin tek arzusu takım ile taraftar arasındaki birlik ve beraberlik duygusunun en üst seviyede yaşanmasıydı. Başkan Yüksel Yıldırım da yaptığı her açıklamada başarının birlik ve beraberlikten geçtiğinin altını çizerek, “Birlikte yükseleceğiz” diyordu. 

TRİBÜNLERE KOŞTULAR

İzmir deplasmanında oynanan Altay karşılaşmasında özlenen birlik ve beraberlik duygusunun yeniden yakalandığını hem futbolcular, hem de taraftarlar herkese gösterdi. 2-0 kazanılan maçın ardından tribünlere koşan futbolcular, 3 puanın sevincini taraftarları ile birlikte yaşadı.

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR

İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda kendilerine ayrılan bölümü neredeyse tamamen dolduran Yılport Samsunsporlu taraftarlar, takımlarına verdikleri destekle adeta hafta sonu oynanacak Eyüpspor maçı öncesinde gövde gösterisi yaptı. 

ARMAYA YAKIŞAN HAREKET

Formasında taşıdığı Atatürklü armaya yakışır bir davranış sergileyen Yılport Samsunsporlu taraftarlar, hem zor günler geçiren Altay lehine tezahürat yapıp, hem de gür bir sesle İzmir Marşı’nı okudu. Ev sahibi takım taraftarları da, Kırmızı-Beyazlı taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.  Davut AKTAŞ