İstiklal Spor Kulübü Kurucu Başkanı Atila Uzun Başarıyı Ödüllendirdi

TAKİP ET

İstiklal Spor Kulübü, Kurucu Başkanı Atila Uzun, Amatör U16 Ligi'nde play-off'ları iki puanla kaçıran sporcularını başarı belgesi ile ödüllendirdi. Başkan Uzun, kısa zamanda büyük bir ivme yakaladıklarını söyledi.

Amatör U16 Ligi’nde grubunu 3. sırada tamamlayan ve play-off’ları iki puanla kaybeden İstiklal Spor Kulübü Başkanı Atila Uzun, U16 takımı sporcularını elde ettikleri başarıdan dolayı ödüllendirdi. Başkan Uzun, önceki akşam oyuncularına başarı belgelerini takdim etti. Başkan Uzun yaptığı açıklamada kısa zamanda büyük başarılara imza attıklarını söyledi. 

MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ
Futbolun ekip işi olduğunun altını çizen Başkan Uzun, “Hem Sportif Direktörümüm ve aynı zamanda Antrenörümüz Arzu Akkuş, Futbol Şube Sorumlumuz ve yine antrenörümüz Kenan Bektaş’ın ince dokunuşları ile U16 Ligi’nde güzel bir başarı yakaladık. Kurulduğumuz günden bu zamana kadar verdiğimiz mücadelenin meyvelerini toplamaya başladık. Teknik ekip ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

U18 LİGİNE HAZIRLANIYORLAR
İstiklal Spor Kulübü Antrenörü Kenan Bektaş, U16 Ligini değerlendirerek, "Kısa zamanda U16 Ligi'ne hazırlandık. Sporcularımız da çalışmalarımıza olumlu cevap verdi ve lige başladık. İki puanla play-off'u kaçırdık. Üzgünüz fakat diğer yandan da güzel bir ekip kurduğumuz için mutluyuz. Şimdi ise 2004-2005 ve 2006 grubu ile karma yaparak 18 Ligi'ne hazırlanıyoruz. Burada sadece futbol eğitimi vermiyoruz. Oyuncularımızın eğitimlerini de yakından takip ediyor, destek vermeye çalışıyoruz" dedi. 

HHALK'A ÖDÜL

İstiklal Spor Kulübü Başkanı Atila Uzun, Antrenörler Arzu Akkuş, Kenan Bektaş ve sporcular, amatör spora verdiği desteklerden dolayı Gazetemiz Spor Muhabiri Zekai Anıl'a plaket tekdim etti.