İSTİKLALSPOR DEPREM MAĞDURU ÇOCUKLARIN YANINDA

TAKİP ET

Türkiş İstiklal Spor Kulübü Başkanı Atilla Uzun, deprem bölgesinden Atakum ilçeye gelen depremzede çocukların altyapı gruplarına kaydı oluşturularak maddi ve manevi bütün ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

DESTEK KAMPANYALARI SÜRÜYOR
Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremde 43 binin üzerinde hayatını kaybeden ve binlerce yaralanan vatandaşın yaralarını sarmak ve destek olmak için başlatılan kampanyalar devam ediyor. Samsun’da faaliyet gösteren amatör kulüplerde bu bağlamda harekete geçerek sosyal ve sportif anlamda destek veriyor. Atakum’da bulunan Türkiş İstiklal Spor Kulübü de deprem bölgesinden gelerek Samsun Atakum ilçesine yerleşen depremzede çocuklar için çalışma başlattı. 

ALTYAPI KAYITLARI OLUŞTURULUYOR
Türkiş İstiklal Spor Kulübü Başkanı Atilla Uzun, yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş merkezli 11 ili kapsayan deprem felaketi hepimizi derinden üzmüştür. Vefat eden tüm yurttaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizlerde yaralarımızı birlikte saracağız düşüncesi ile Atakum İlçemize gelen deprem mağduru 6-15 yaş arası çocuklarımızın Türkiş İstiklal Spor Kulübü altyapı gruplarına kayıtları oluşturulmaya başladık" dedi. 

TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK
Ülke olarak deprem felaketi sonrasında tek yürek olduklarına dikkat çeken Başkan Uzun, “Türkiş İstiklal Spor Kulübü olarak bizlerde üzerimize düşen görevi elimizden geldiğince yapmaya gayret gösteriyoruz. Altyapı gruplarına kaydını yaptığımız depremzede çocuklarımızın maddi ve manevi anlamda tüm ihtiyaçlarını kulüp olarak karşılayacağız. Bu maksatla ilçemize gelen bütün deprem mağduru çocuklarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu.   Zekai ANIL


Kulüp Başkanı Atilla Uzun, U18 Klasman Ligi ikinci yarı maçlarının hafta sonu başlayacağını ifade ederek, "Cumartesi günü Atakum Belediyespor Tesislerinde Alaçamspor'la karşılaşacağız. Tüm sporseverleri maça davet ediyoruz" dedi.