İstiklalspor ilk transferini yaptı

TAKİP ET

Türkiş İstiklal Spor Kulübü Altyapısında yetişen 2008 doğumlu başarılı oyuncu Muhammet Salih Pekgöz Kadıköyspor'a transfer oldu. Kırmızı-Beyazı ekip böylelikle ilk transferini gerçekleştirmiş oldu.

BAŞKAN UZUN BAŞARI DİLEDİ
Samsunda 2009 yılında kurulan ve yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde kısa sürede spor kamuoyunun dikkatini çeken Türkiş İstiklal Spor Kulübü, ilk transferini gerçekleştirdi. Kırmızı-Beyazlı ekibin altyapısında yetişen ve performansı ile dikkatleri üzerinde toplayan 2008 doğumlu başarılı oyuncu Muhammet Salih Pekgöz, Kadıköyspor'a transfer oldu. Kulüp Başkanı Atila Uzun, "İlk transferimizi Muhammet Silah Pekgöz'le gerçekleştirdik. Sporcumuza başarılar diliyorum" dedi.

KURALLAR ETİK DEĞİL
Kulüp bünyesinde bulunan diğer sporcular da tekliflerin olduğunu dile getiren Başkan Uzun, "Bünyemizde yer alan diğer oyuncularımıza da teklifler var. Ne yazık ki amatör kulüplerin transfer kuralları etik değil. Bizim gibi kulüplerin sağlıklı kalabilmesi için desteklenmesi gerekiyor. Fakat üzüntü verici olaylarla karşılaşıyoruz. Bazı kulüp yetkilileri hiç bir destek vermeden sporcu velilerini devreye sokarak işlem yapılmasını istiyor. Bu konu hiç hoş olmadığı gibi etik te değil. Bu konuda kulübümüze verdikleri destekten dolayı Kadıköyspor Kulübü yöneticisi Hakkı Yeşilyurt'a teşekkür ediyorum dedi.