İşyerinde de Stil ve Konfor Sahibi Olmanın Yolu: Scrubs Modelleri

TAKİP ET

Yoğun ve zorlu mesai şartları altında çalışan sağlık personellerinin giydiği kıyafetler oldukça önemli. Personellerin konfor ve rahatlık başta olmak üzere estetik görünümü de etkileyen kıyafetlerden giymeleri gerekir. Bunu sağlamanın en basit yolu ise, zevke göre seçilen scrubs ürünlerinden geçer. Sağlık personellerinin en fazla tercih ettiği ürünlerin başında bulunan scrubs takımları özel renk, kumaş ve tasarım seçenekleri ile

 bireylerin her daim şık olmalarını sağlar.

Özel ve Şık Renkleri ile Tarzı Tamamlar

Desenli scrubs takımları özel renkleri, tasarımları ve desenleri ile her tarzı tamamlamayı başarır. Hem erkek hem de kadın kullanıcılar feyz alınarak tasarlanan scrubs modelleri vardır. Ürünlerin renk seçenekleri arasında bordo, mavi, gri, lacivert, pembe, lila yer alır. Bazı renkler unisex kullanım sağlarken kimileri yalnızca kadın veya erkek için kullanıma uygundur. Her ten rengine hitap eden seçeneklerden bireyler zevkine göre alabilir.

Konforu Üst Seviyede Hissettirir

Uzun yorucu günler, gece nöbetleri ve koşuşturmalı anlar, hiç şüphesiz, her sağlık personelinin yaşadığı durumlardır. Böyle anlarda giyilen kıyafetin konforlu olması ve hareket özgürlüğü sağlaması oldukça önemlidir. Buradan ilham alarak tasarlanan scrubs takımları, nefes alan, terletmeyen ve yapışmayan bir kumaştan elde edilir. Kullanıcının üzerinde adeta yokmuş gibi bir hissiyat sağlayarak gün boyu konforlu olmasına olanak tanır. Özel ve kaliteli kumaşları hareket özgürlüğü sağlamanın yanı sıra, uzun süreli kullanım da sunar. Birey birkaç renk ve tasarım seçeneğini alarak yıllarca dönüşümlü olarak kullanabilir. Tüm ürünlerimiz için medikaldolap.com sitesini ziyaret edin.

Çalışan ile Hastayı Ayırt Etmeye Yarar

Hastane ortamları düşünüldüğünde ne kadar kalabalık ve yoğun olduğu akla gelebilir. Böylesine kalabalık ve hararetin yüksek olduğu noktalarda bazen hasta ile sağlık personelini ayırt etmek güçleşebilir. İşte böyle anlarda özel ve ideal tasarımı sayesinde scrubs modelleri kullanışlı olur.

Yeşil, gri, bordo, pembe, lila, lacivert gibi renk seçeneklerini ve forma tasarımını içeren scrubs seçenekleri vardır. Sağlık personeli branşına göre seçim yaptığı sürece hem hasta hem de diğer çalışanlar tarafından rahatlıkla ayırt edilebilir. Bu sayede hem konforlu hem de sağlıklı bir çalışma süreci geçirilebilir.