İYİ Parti Atakum Adayı Adem Bektaş: 'Emekleyen Atakum'u ayağa kaldırdık'

TAKİP ET

İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, "Emeklerken teslim aldığımız Atakum'u ayağa kaldırdık. 'Atakum'a Sahip Çık' sloganıyla çıktığımız bu yolda sizlerden destek bekliyorum" dedi.

İYİ Parti Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışa; İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve adayları, partililer ve çok sayıda Atakumlu katıldı.

İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesinin başlattığı bu muhteşem kentin en güzel ilçesi olan Atakum'un kurtuluşunu, aydınlık yarınlara koşuşunu bugün hep birlikte başlatıyoruz. Bu kente 20 yıl önce çok büyük hizmetler sunduk. Atakum Belediye binası, düğün salonları, asfalt plenti, Atakum Belediyespor kulüp binası ve stadyumu, Banda Aceh Sosyal Tesisleri gibi projelerimiz başta olmak üzere, bugün sizlerin hizmetinde olan onlarca projemizi 20 yıl önce kısıtlı imkanlarımıza rağmen bir belde belediyesi olarak hayata geçirdik" ifadelerini kullandı.

BURMA, TAŞÇI VE DEVECİ'YE TEŞEKKÜR

Adem Bektaş, "Tabii sadece biz değil, bizden sonra da bu kente hizmet eden Metin Burma, İshak Taşçı ve Cemil Deveci başkanların da büyük emekleri var. Bir benzetme yapacak olursak; emeklerken teslim aldığımız Atakum'u ayağa kaldırdık. 'Atakum'a Sahip Çık' sloganıyla çıktığımız bu yolda sizlerden destek bekliyorum" diye konuştu.

YÖNETİLEN DEĞİL, YÖNETEN BAŞKAN

Atakum Belediyesi'nin ehil kadrolarla yönetileceğini ifade eden Adem Bektaş, "Belediyecilik tecrübe işidir. 1 Nisan sabahı tıpkı bir fabrikanın şalterini kaldırır gibi Atakum Belediyesi'nin tüm birimlerini teyakkuza geçireceğiz. Yönetilen, yönlendirilen değil, yöneten başkanlık yapacağız. Belediyeyi tanımak, hayırlı olsun ziyaretleri, iade-i ziyaret ile geçirecek vaktimiz olmayacak. Atakum'u çok iyi tanıyoruz, en kılcal damarlarına kadar hakimiz. Bir gün bile kaybetmeden işlemeye, çalışmaya ve üretmeye başlayacağız" sözlerini kaydetti.
 

samsun haber samsun Atakum Adem Bektaş İYİ parti