İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş: 'Atakum'un liyakatli başkana ihtiyacı var'

TAKİP ET

İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, "Atakum'un liyakatli başkana ihtiyacı var "dedi, projelerini sıraladı. 

Gündüz çatkapı ziyaretlerle, akşam iftar buluşmaları, sahura kadar sürdürdüğü ziyaretler ve programlarla Atakum'un dört bir yanında etkili bir seçim çalışması sürdüren İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, Atakum'un liyakatli bir başkana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bektaş, "Bu kentin tecrübeli, liyakatli, çalışkan ve rüştünü ispatlamış bir belediye başkanına ihtiyacı var "dedi. 

İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, sahada çalışmalarına devam ediyor. 

Atakum'da göreve gelmeleri halinde yol problemine ilk neşteri vuracaklarını vurgulayan Bektaş, "Kuracağımız Asfalt Plenti ve Beton Santrali ile ilçemizin yol ve kaldırım problemini kökünden halledeceğiz. Köstebek yuvasına dönen yollarımızı yenilerken, çamur içinde olan kırsal mahalle yollarımızı beton yollarla buluşturacağız" diye konuştu.

ADEM BEKTAŞ PROJELERİNİ AÇIKLADI 

Projelerini sıralayan Başkan Adayı Bektaş, beton santrali kuracaklarını, Yalı Kafe'yi belirledikleri alanda sahilde yeniden inşa edeceklerini açıkladı. Atakum'a Öğretmenevi kazandıracaklarını açıklayan Bektaş, Atakum'u kapalı pazaryerleri ve otoparklarla buluşturacaklarının altını çizdi. Atakum'da sadece öğrencilere hizmet edecek Gençlik Masası'nı kuracaklarını açıklayan Bektaş, öğrencilerin hayata geçirecekleri 'Öğrenci Lokantası ile maliyetine yemeklerini yiyeceklerini belirtti. Bektaş Kocadağ'a turistlik tesis kuracaklarını, Atakum'un şelalerini turizme kazandıracaklarını anlattı. Bektaş, Patikent Evsiz Hayvan Yuvası, Sivil Toplum Kuruluşları Kompleksi, Halk Evleri, Evde Bakım Hizmetleri, Gündüz Bakım Evi ve Kreş, Köy Konakları, Ücretsiz Fitnes Kondisyon Salonu, Karavanpark, Hamsifest, Tematik Çocuk Parkları, Atakum Belediyespor Tesisleri ve Stadyumu, Atatürk Kent Meydanı, Meslek Edindirme Kursları ve kadınlar için e-ticaret sitesi projelerini hayata geçireceklerini açıkladı. 

samsun haber atakum iyi parti adem bektaş siyaset yerel seçim