İYİ Parti Atakum'dan gövde gösterisi

TAKİP ET

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, büyük coşku ve heyecan içinde gerçekleşen kongrede güven tazeledi. Selen Çam, "Hem 2023'te hem de 2024'te yapılacak seçimlerden biz galip çıkacağız" mesajını verdi.

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nın 3. Olağan Genel Kurulu, Atakum Belediyesi Düğün, Eğlence ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Kongreye İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ilçe başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Divan başkanlığına Milletvekili Bedri Yaşar seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Faaliyet raporu ve mali rapor oylandı, oybirliği ile kabul edildi. Konuşma bölümünde Bedri Yaşar ve İl Başkanı Hasan Aksoy, partililere seslendi ve 2023 yılındaki seçimlere vurgu yaptı.

Daha sonra seçime gidildi. Kongreye tek liste ile katılan mevcut İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, katılan üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

İYİ'LİK HAREKETİ'NİN
ŞEHİTLERİNİ ANDI

Güven tazeleyen ve partililere hitap eden Başkan Selen Çam şunları söyledi: "İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongre'miz; ülkemize, milletimize, bizlere hayırlar getirmesini Cenâb-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Temellerini hep birlikte attığımız, İYİ'lik Hareketi'nin başarısı ve iktidari için hayatını kaybeden rahmetli İbrahim Özyer, teşkilat başkanım merhum Uğur Şahin, bu kutlu yolda tanıyıp da ahirete yolcu ettiğimiz tüm yoldaşlarımıza Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun."

2023 VE 2024'TE ZAFER SÖZÜ
"25 Ekim 2017’de Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde kurulmuş olan İYİ Parti'miz 5 yıllık yaşamında halkımızın büyük bir teveccüh ile çok büyük başarılara imza attı" diyen Selen Gülhan Çam, "Kurulamaz dediler kurduk! Teşkilâtlanamaz dediler teşkilatlandık! Seçime giremez, yüzde 2 alır dediler mecliste aslanlar gibi çalışan, klasik muhalefet anlayışını yıkan Meclis grubumuzla temsil edilir olduk! Kurucu ilçe başkanlığımdan bugüne kadar ki mücadelemizi ulu Önderimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yol ve gösterdiği hedefe ulaşabilme arzusu içinde geçirdik. Şimdi yeni bir dönem, yeni bir heyecan, bugün gösterdiği hedefe ulaşma yolunda yeni bir döneme daha giriyoruz. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Atakum teşkilatı olarak buradan ilan ediyoruz. Şartlar ve durumlar ne olursa olsun hem 2023’te hem de 2024’te yapılacak seçimlerden biz galip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Selen Çam, "Kongremize katılarak bizleri onurlandıran, katılamayıp her daim gönlü bizimle olan tüm yol arkadaşlarımıza, Samsun Milletvekilimiz Bedri Yaşar'a ve divan üyelerimize, İl Başkanımız Hasan Aksoy'a, il ve ilçe yönetim kurulu, meclis üyelerimize, İYİ Parti ve diğer siyasi parti ilçe başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve partililerimize çok teşekkür ederiz" şeklinde sözlerini tamamladı.

İŞTE YÖNETİM KURULU LİSTESİ
İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: "Selen Gülhan Çam, Şerif Uyar, Erdal San, Ersin Akçay, Selim Çayır, Samet İlkin, Hasan Akın Özel, Nuh Öztürk, Seyfettin Keskin, Rüştü Danışman, Mustafa Eray Surhun, Zafer Işıtan, Eray Görgün, Hava Nur Özgültekin, Pınar Şenpınar, Çiğdem Kader Çalışkan, Arzu Edis, Gülhan Fahri Yavuz, Agil Tağıyev, Mustafa Gürkan Aslan, Saim Öztürk, Yusuf Yılmaz, Seda Gül, Serdal Kurnaz, Özlem Temur, Kadirhan Altundiken, Elif Çepni, Seda Candan, Onur Arslan, Durmuş Efil, Ali Seçkin, Nuri Ergöz, Huriye Ekici." N. Alper CABBAR