İYİ Parti'de Yine İstifalar Bu Kez Adres AK Parti

TAKİP ET

Atakum'da siyasi sahnedeki dengeler sarsılıyor! İYİ Parti'nin Atakum Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Sait Uslu ve ekibi, beklenmedik bir hamleyle AK Parti'ye katıldı. Bu büyük sürpriz, Atakum'un geleceğine dair yeni bir sayfa açıyor.

İYİ Parti'nin Atakum Belediye Meclis Üyesi adayı iken, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçen Ahmet Sait Uslu ve beraberindeki 45 kişilik ekibi, AK Parti'nin Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş ile bir araya geldi.

Uslu, Atakum'un kaybetme lüksü olmadığını vurgulayarak, Fen İşleri Müdürlüğü'nde birçok aracın arızalı olduğunu, hizmet veremez hale geldiğini ve sosyal tesislerin birer birer kapatıldığını ifade etti.

Uslu, bundan sonraki süreçte Cumhur İttifakı'nın yanında olacaklarını belirtirken, mikrofonu alkışlar eşliğinde Özlem Maraş'a devretti.

Özlem Maraş ise Atakum için yoğun bir çalışma dönemi öngördüklerini ve şehri hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturacaklarını belirtti.

Programda planladıkları projeleri de katılımcılara anlatan Maraş, toplu fotoğraf çekimi ile sona eren programda katılımcılara rozetlerini takarak tebrik etti.

samsun İyi Parti Kıvrakları İyi Parti Özlem Maraş Atakum Atakum Belediye Meclis Üyesi Atakum Belediye Başkan adayı samsun haber Samsun