İYİ Parti'den Ayrılan Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye Katıldı

TAKİP ET

İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti'den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, İYİ Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'na rozet taktı. Özel, Yanıkömeroğlu'nun CHP'ye katılmasıyla ilgili olarak, "İstanbul üçüncü bölgede zaten bir milletvekilinin çok eksikliğini hissediyorduk, depreme karşı verilecek çalışmalarda meclisteki yapıcı muhalefetimizde kendisine çok yük düşecek. Kendisini grubumuza hoş geldin diyorum" dedi.

Özel, konuşmasında ayrıca partisinin "genç üye" çağrısında bulunarak, İnegöl'den gelen Muhammet ve Mustafa isimli ikiz gençleri kürsüye davet etti ve gençlerin partiye katılması için çağrı yaptı.

Ayrıca, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nın İstanbul'da Taksim Meydanı'nda kutlanması için iktidara seslenen Özel, "Karar alıcılara sesleniyorum, var mısın? Ben kefilim, orada olacağım, işçilerle birlikte bir kişinin burnu kanamadan kutlanmasına kefaleti ben koyuyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel iyi parti chp İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ Partiden istifa siyaset gündem samsun haber haber sondakikahaber