İYİ Parti'den Samsun'da Yerel Yönetimler Zirvesi

TAKİP ET

İYİ Parti, Samsun'da Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'nı gerçekleştirecek. Toplantılarda İYİ Parti'nin yerel yönetimlerle alakalı politikaları masaya yatırılıyor.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca Samsun'da; esnaf ziyareti ve Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı düzenlenecek. 27 Eylül Salı günü saat 12.00'da İlyasköy'de esnaf ziyareti yapacak olan İYİ Partili heyet daha sonra İlkadım Belediyesi ÇAGEM Toplantı Salonu'nda basın açıklaması ve Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'nı gerçekleştirecek.

İYİ PARTİ KURMAYLARI SAMSUN'DA
Toplantıya İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, TBMM Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Behçet Saatci ve Mete Koca konuşmacı olarak katılacak.

Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'na Samsun, Ordu, Sinop ve Giresun il başkanları, bölge milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri katılım sağlayacak. Toplantılarda İYİ Parti'nin yerel yönetimlerle alakalı politikaları masaya yatırılıyor. N. Alper CABBAR