İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta seçim anketi açıkladı

TAKİP ET

İYİ Parti Grup Başkanvekili Usta, Samsun'da AK Parti'nin yüzde 39, CHP'nin yüzde 20, İYİ Parti'nin ise yüzde 23 oy oranının olduğu seçim anketini "Hedefimiz Samsun'da birinci parti olmak "ifadesi ile paylaştı. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, sosyal medya hesabından HBS anket firmasının yaptığı Samsun anket seçim sonuçlarını paylaştı.  

"Bu pazar günü genel seçim olsa oy kullanma tercihiniz nasıl olur? " şeklinde sorulan soruya alınan cevaplar ile oluşan AK Parti'nin yüzde 39, CHP'nin yüzde 20, İYİ Parti'nin yüzde 23, MHP'nin yüzde 7 olduğunu gösteren sonuçları paylaşan Usta, "Hedefimiz Samsun'da birinci parti olmak "ifadelerini kullandı. Anket sonucunda Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi yüzde 1 olarak sıralandı. 

2018 SONUÇLARI HATIRLATILDI 

Anket sonucunda 2018 sonuçları da hatırlatıldı. AK Parti'nin yüzde 52, CHP'nin yüzde 17, İYİ Parti'nin yüzde 10, MHP'nin yüzde 16 oy oranıda sonuçlarda yer aldı. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, sosyal medya hesabından HBS anket firmasının yaptığı Samsun anket seçim sonuçlarını paylaştı. Zekeriya FIRAT