İYİ Parti İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı İstifa Etti

TAKİP ET

İYİ Parti Kastamonu'da yerel seçim sonrası istifalar devam ediyor. İl Başkanı Faruk Ataşalar ve Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu görevlerinden istifa etti.

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar ve Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, görevlerinden istifa etti.

Yapılan açıklamada, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yaşanan olaylarla benzer durumların Kastamonu'da da yaşandığı belirtildi.

Seçim kampanyasının yaklaşık 2 ay sürdüğü ifade edilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

*Kampanya sürecinde, rakiplerle yapılan mücadelenin daha zor ve yıpratıcı olanını kendi partilileriyle yaşadıklarını belirten Ataşalar ve Ergülenoğlu, şunları dile getirdi:

*Kendi partisinin adayına destek olmayan, parti için çalışmayan, hatta kendi partisi ve adayına oy vermeyen birçok üyenin yanı sıra yönetim ve disiplin kurulu üyelerinin de başka adaylara oy verdiğini ve hatta kazanan adayın seçim yürüyüşüne ve kutlama konvoyuna katıldığını, bunu sosyal medya paylaşımlarıyla ilan ettiklerini ifade etti.

*Aldıkları siyasi terbiyenin sonucu olarak görevlerinden istifa ettiklerini belirten Ataşalar ve Ergülenoğlu, teşkilat olarak başarısız olduklarını kabul ettiklerini ve istifalarının sorumluluğunu aldıklarını dile getirdi.

iyi parti iyi parti kastamonu kastamonu il ve ilçe başkanı istifa etti İl Başkanı Faruk Ataşalar istifa Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu görevlerinden istifa etti siyaset samsun haber gündem haber