İYİ Parti Lideri Akşener Bursa'da Konuşuyor

TAKİP ET

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Bursa'da vatandaşlara sesleniyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'da vatandaşlara sesleniyor. Akşener'in konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Hemşehri sayılırım çünkü Bursa Öğretmen Okulu mezunuyum. İkincisi anneannemin akrabaları, Gündoğdu'nun yarısı akrabalarından oluşuyor.

SİNAN ATEŞ VE MUHSİN YAZICIOĞLU MESAJI

Sinan Ateş için diyor ki 'Adalet'. Sinan Ateş'in kardeşleri, ablaları, büyükleri, kardeşleri... Bursa bir değerini kaybetti. Gencecik bir akademisyen Ankara'nın göbeğinde katledildi. Azmettiriciler, katiller belli ama uçankuşu bilen, teröristlerin ayak numaralarını bilen, Gabar'da bize mezar kazdıran Sayın Erdoğan nasıl oluyor da Sinan Ateş'in azmettiricilerini, katillerini bulamıyorsun? Bunun adı iktidardan gidiyor olmaktır. Topal ördek olmuş bir Cumhurbaşkanı demektir. Onun için bu kadar kabalar.

14 Mayıs akşamı bu seçimi kazanacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13'üncü Cumhurbaşkanımız olacak, Sayın Erdoğan ve arkadaşlarını emekli edeceğiz. Ben başbakan olacağım ama helal oylarınızla olacağım. Sinan Ateş'in katilleri hesap verecek, hesap sormazsam namerdim, şerefsizim.

Muhsin Başkan'ın da kanı yerde kaldı. O suikastın ne olup bittiği kapatıldı. İçimizde Muhsin Başkan bir yara, Sinan da çok taze bir yara. Annesi, babası, kardeşleri, eşi ve çocukları babasız kaldılar. Vicdanı sızlamayanın insan olması mümkün değil. Ailesiyle, arkadaşlarıyla görüştük; bu işin peşine düşenlere diyormuş ki '15 Mayıs sabahı artık Bulgaristan'a kaçarsınız'. 15 Mayıs sabahı kaçamayacaksın, görürsün kaçamayacaksın.

"GABAR'DA BİZE MEZAR KAZARKEN PETROL BULDU"

Bu arkadaşlara göre biz işgalciyiz, hadi ordan. Bu nasıl bir psikoloji, hepsi kafayı sıyırdı, kafaya yedi. Sayın Erdoğan; Sayın Kılıçdaroğlu ile beni Gabar'a gömüyordu petrol bulmuş. Şimdi Gabar'da petrol buldu ya, şimdi Cudi'de de bir şey bulur. Böyle Cumhurbaşkanı olamaz. Herbir vatandaşının namusunun, şerefinin, güvenliğinin emniyetinden sorumludur. Kadına; sürtük, çürük diyemez; doktorlara 'Defolun gidin' diyemez; çiftçiye 'Hain' diyemez. Memleketin mensuplarına 'işgalci', 'darbeci' diyemez.

HABERTÜRK